Radyoterapi Programımız 45. İstanbul Maratonu'nda Sosyal Sorumluluk Projesi İçin Koştu

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Radyoterapi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Program Başkanı ve Program Danışmanı tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen ‘İyilik Peşinde Koşuyoruz Sosyal Sorumluluk Projesi-III’ adlı etkinlik, 5-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Proje kapsamında Radyoterapi Bölümümüz;  bu yıl 45. kez düzenlenen İstanbul Maratonu’nda, kanser tedavisi görmek için İstanbul’a gelen kanser hastalarına ücretsiz konaklama imkanı sunan Türk Kanser Derneği Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi adına koştu. Türk Kanser Derneği Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’ne 1 yeni hasta odası ve 1 çocuk oyun odası kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen koşu 32 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Haber Tarihi: 27/12/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024