Ana içeriğe atla

Radyoterapi Programı Öğrencilerinden Lösev Hastalarına Umut Ziyareti

Acıbadem Üniversitesi Radyoterapi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri, ‘Umutlu Gülüşler’ Sosyal Sorumluluk Projesi’ni 27 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdi. Proje kapsamında LÖSEV’de, Acıbadem hastaneleri Radyasyon Onkolojisi ve İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü’nde yatan ve kanser tedavisi gören çocuk hastalara umut ve moral aşılamak amacıyla ziyaret gerçekleştirildi.

Umutlu Gülüşler Sosyal Sorumluluk Projesi üyeleri , birlikte güçlü olduklarını, bu zorlu dönemde minik kahramanlara destek olmanın önemini vurguladılar. Minik kahramanların yanında olduklarını hissettirecek her adımın değerli olduğuna inandıklarını belirttiler. Projenin adına vurgu yaparak minik kahramanların gülüşleriyle dünyayı aydınlatmak istediklerine, projeye destek veren herkesin minik kahramanların hayatına dokunarak onlara ilham olma şansına sahip olabileceklerini belirttiler. 

24 katılımcının yer aldığı ziyaretin sonunda , kanser tedavisi gören çocuklara hediyeler verilerek ziyaret sonlandırıldı.

Haber Tarihi: 09/06/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024