Radyoloji Kültür Sohbetleri

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı ve Kapadokya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı’nın iş birliğinde, öğrencileri meslek dersleri dışında farklı alanlarda bilgilendirmek ve genel kültürlerinin artmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik “Buldum!.. Buldum!..” konu başlığı ile Prof. Dr. Olcay Çizmeli sunumuyla 25 Kasım tarihinde dışarıdan katılımcılı olarak gerçekleşti. Programda görev yapan öğretim üyelerinin, mezunların ve Radyoloji alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte; Prof. Dr. Çizmeli, buluşların tesadüfen ortaya çıkmadığını, bilim insanlarının yetişmesinde ve buluşlara ulaşmasında hem kendilerini yetiştiren ve yönlendiren hocalarının hem de tarih boyunca büyüyerek ve katlanarak gelen bilgi birikiminin rolü olduğunu vurgulayarak insanlığın ve dolayısıyla uygarlığın birbiri üzerine konan taşlarla geliştiğini anlattı. Konferans, katılımcıların soruları ve katkılarıyla son buldu.

Haber Tarihi: 27/04/2023

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023