Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Serap Arbak, European Microscopy Society (Avrupa Mikroskobi Derneği) Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. Prof. Dr. Arbak, Lyon'da 15.si düzenlenen European Microscopy Congress (Avrupa Mikroskopi Kongresi) sırasında gerçekleştirilen genel kurulda yapılan seçim ile 2016-2020 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeliği'ne yeniden seçilmiştir.

Prof. Dr. Serap Arbak, aynı zamanda, geçtiğimiz Mayıs ayında Türk Elektron Mikroskopi Derneği Başkanlık görevine de seçilmiştir.

Son güncelleme tarihi: 11/10/2019