Prof. Dr. Necmettin Pamir'e, Nöroşirürji alanında Avrupa-Asya Nöroşirürji Akademisi (Academia Eurasiana Neurochirurgica) tarafından Altın Madalya ödülü verildi.

Acıbadem Üniversitesi'nin Kurucu Rektörü ve Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necmettin Pamir'e, Nöroşirürji alanında dünyanın en seçkin kurumlarından biri olan Avrupa-Asya Nöroşirürji Akademisi (Academia Eurasiana Neurochirurgica) tarafından Altın Madalya ödülü verildi. Acıbadem Üniversitesi'nin Kurucu Rektörü ve Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necmettin Pamir'e, Nöroşirürji alanında dünyanın en seçkin kurumlarından biri olan Avrupa-Asya Nöroşirürji Akademisi (Academia Eurasiana Neurochirurgica) tarafından Altın Madalya ödülü verildi.

Son güncelleme tarihi: 18/10/2019