Ana içeriğe atla

Prof. Dr. İsmail Hakkı Ulus’un emeklilik töreni gerçekleşti

Üniversitemizin kuruluşundan bu yana Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak akademik çalışmalarını yürüten Prof. Dr. İsmail Hakkı Ulus için 19 Ekim 2022 tarihinde Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından emeklilik töreni düzenlendi. Konferans salonumuzda gerçekleşen törene çok sayıda akademisyen, idari personel ve öğrenci katıldı.

Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Filiz Onat’ın açılış konuşmasıyla başlayan törende Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nadi Bakırcı, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin ve pek çok katılımcı Prof. Dr. Ulus ile ilgili anılarını ve görüşlerini paylaştı. Konuşmalarda Prof. Dr. Ulus’un yüksek bilimsel üretkenliği ve başarılı akademik hayatı özellikle vurgulandı. Prof. Dr. Ulus’un kızı ve aynı zamanda Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Özgür Mutlu Ulus ile Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Cemaliye Akyerli Boylu, Hocamızın özgeçmişini paylaştıkları sunumlarıyla kahkaha ve duygu dolu anlar yaşattı.

Konuşmaların ardından kürsüye çıkan Prof. Dr. İsmail Hakkı Ulus törene katılan herkese teşekkürlerini iletti. Tören, teşekkür plaketlerinin ve hediyelerin takdimiyle sona erdi.

Haber Tarihi: 02/11/2022

Son güncelleme tarihi: 23.06.2023