Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Güralp Onur Ceyhan European Pancreatic Club (EPC) başkanı seçildi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güralp Onur Ceyhan 2025-2027 yılı itibarıyla European Pancreatic Club (EPC - Avrupa Pankreas Kulübü) başkanı seçildi.

Prof. Dr. Ceyhan, pankreas hastalıkları alanında Avrupa’nın en büyük ve önemli organizasyonu olan European Pancreatic Club (EPC)’da 2025 yılında gelecek başkan, 2026 yılında fiili başkan ve 2027 yılında ise devreden başkan görevlerini üstlenecek. Prof. Dr. Ceyhan, 2026 yılındaki fiili başkanlığı sırasında International Association of Pancreatology (IAP - Uluslararası Pankreatoloji Derneği) ile ortaklaşa düzenlenecek EPC Kongresi’nin de organizasyonunu yönetecek.

Öğretim üyemizi kutlar, görevinde başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 26/07/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023