Prof. Dr. Güldal Süyen’in de aralarında bulunduğu çalışma grubuna “Temel Tıp Bilimleri Dalında En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü”

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Güldal Süyen’in de aralarında bulunduğu çalışma grubu XI. Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri’nde “Temel Tıp Bilimleri Dalında En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü”ne layık görüldü

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcımız ve Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Güldal SÜYEN, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı’ndan Arş. Gör. Büşra ÖCALAN, Dr. Ayşen ÇAKIR, Prof. Dr. Nevzat KAHVECİ, Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı’ndan Biyolog Cansu KOÇ’un yaptıkları ve Neuroscience Research (2019) dergisinde yayınlanan “Uridine Treatment Prevents REM Sleep Deprivation-Induced Learning and Memory Impairment” başlıklı çalışmaları Güven Sağlık Grubu’nun düzenlemiş olduğu XI. Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri’nde “Temel Tıp Bilimleri Dalında En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü”ne layık görülmüştür.

Öğretim üyemizi ve çalışmada emeği geçen herkesi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 15/03/2019

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023