Üniversitemiz Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Karaarslan’ın yürütücüsü olduğu “Kantitatif Sentetik Prostat Manyetik Rezonans Görüntülemede Makine Öğrenmesi ile Prostat Kanserinin Değerlendirilmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Projede Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Ümit İnce ve Doç. Dr. Fatma Tokat, Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Deniz Aliş; İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Kamaşak ve Doç. Dr. İlkay Öksüz araştırmacı olarak yer aldı.

Öğretim üyemizi ve araştırma ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Tıp Fakültesine ait diğer haberlere ulaşmak için tıklayın.

Son güncelleme tarihi: 26/07/2022