Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Erek tarafından hazırlanan “Pediatrik ve Konjenital Kalp Cerrahisi-Temel Bilgiler ve Prensipler” kitabı yayımlandı. Kitap, Tıp Fakültesi öğrencilerinin konuyla ilgili bilgi ve donanımını karşılamak amacıyla hazırlanmıştır.Kitaptaki bilgiler, uluslararası güncel bilginin yanında, çalışma grubunun (Prof. Dr. Tayyar Sarıoğlu, Prof. Dr. Yusuf Kenan Yalçınbaş, Op. Dr. Selim Aydın, Op. Dr. Dilek Suzan) 25 yılı aşan, yenidoğandan itibaren her yaşta ve her türlü patolojiyle ilgili on binden fazla kalp ameliyatını kapsayan deneyim ve sonuçlarını kapsamaktadır.Ayrıca bu kitaptan öğrencilerin yanı sıra pratisyen hekimler, aile hekimleri, pediatri uzmanları, kalp ve damar cerrahisi ve çocuk kalp cerrahisi uzmanlık öğrencileri de faydalanabilir.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023