Ana içeriğe atla

Oryantasyon Programı: Acıbademli olmaya hazırlanın!

Acıbadem Üniversitesi yeni kayıt öğrencilerine yönelik gerçekleşen “Acıbademli Olmaya Hazırlanın Oryantasyon Programı” 18 Eylül 2018 tarihinde Kerem Aydınlar Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Oryantasyon Programı kapsamında; yeni öğrencilerle üniversite ve kampüs yaşamına hızlı adaptasyonunu sağlayacak önemli bilgiler paylaşıldı.

Etkinlik sabah fakülteler, öğleden sonra da Meslek Yüksekokulu öğrencilerine olmak üzere iki oturumda gerçekleşti. “Hoş geldiniz” konuşmaları Rektör Yrd. Prof. Dr. Zeynep Güven, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emin Aksoy tarafından yapıldı.

Hoş geldiniz konuşmaları sonrası ilgili birimlerden yöneticiler öğrencilere bilgi verdi. Acıbadem Sağlık Grubu Organizasyonel Gelişim Müdürü Cenk Sandıkçı’nın da konuk olduğu programda, Sandıkçı öğrencilere Acıbadem Sağlık Grubu’nu anlattı.

Öğrencilerin program boyunca edindikleri bilgileri pekiştirmeleri için düzenlenen ödüllü yarışma ile program tamamlandı.

Haber Tarihi: 18/09/2018

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023