Ortopedik Protez ve Ortez Programı Mesleki Dayanışma Ve Eğim Anahtarı Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Acıbadem Üniversitesi Ortopedik Protez ve Ortez Programı tarafından Mesleki Dayanışma ve Eğim Anahtarı Devir Teslim Töreni, 15 Haziran 2023 tarihinde hibrit olarak gerçekleştirildi. Etkinlik, Ortopedik Protez ve Ortez Program Danışmanı Erkan Evrendilek’in konuşması ile başladı. Program; SHMYO müdür yardımcısı, Bölüm başkanı, OPODER Ortopedik Protez ve Ortezciler Derneği Başkanı , Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi (POYUM) temsilcilerinin konuşmaları ile devam etti.  OttoBock, Össur, Proten, Biyoaktif, Kifidis, Bionest, Proted gibi yerli ve yabancı firma temsilcileri ile  Protez Ortez uygulayıcılarının yer aldığı etkinlik 100 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaşıp, yaz uygulaması ve yerinde uygulama dersi için öğrencilere kapılarını açan  Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkez yetkililerine öğrencilere vermiş oldukları destekler için teşekkür edildi. Mesleki eğitimde, çıraklık, kalfalık ve ustalık gerektiren, kaliteli bilgiyi başkasına vermek, mesleğinde ustalaştırmak anlamında kullanılmakta olan “El vermek” deyimi ve geleneğini yaşatmak üzere ortopedi tekniğine has olarak kullanılan el aleti eğim anahtarı, meslek profesyonelleri tarafından mezun öğrencilere teslim edildi.

Haber Tarihi: 13/07/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024