Optisyenlik Programı öğrencileri Optik Cam Fabrikası’nı ziyaret etti

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı ders programlarının bir parçası olarak belirli aralıklarla sektör ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerin öğrencilerin mesleki eğitiminde önemli bir başlık olduğuna inanan program, öğrencilerin optik camların üretim süreci ve bu süreç içinde yapılan işlemler hakkında bilgi sahibi olma imkanı sağlıyor.Fabrika ziyareti sırasında öğrencilere eşlik eden Optisyenlik Programı Öğretim Üyesi Turgut Çakar “Derslerimiz kapsamında üretim alanlarının ziyaret edilmesi eğitimimizin bir parçası. HOYA Optik Cam Fabrikası’na yaptığımız bu ziyarette öğrencilerimiz, kaliteli üretim ve yüzde yüz kullanıcı memnuniyeti için, ölçme ve değerlendirme, sipariş verilirken dikkat edilmesi gerekenlerin neler olduğu, kaliteli üretim olabilmesi için ölçülendirmenin özen gerektirdiği gibi konularda bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimiz için oldukça faydalı bir ziyaret olduğuna inanıyorum. Bize kapılarını açan HOYA Cam Fabrikası’na misafirperverliği için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023