“Ön Çapraz Bağı Tartışıyoruz, Fizyoterapi Sempozyumu” üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşti

Türkiye Spor Yaralanmaları ve Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği (TUSYAD) Ön Çapraz Bağ Çalışma Grubu tarafından düzenlenen “Ön Çapraz Bağı Tartışıyoruz, Fizyoterapi Sempozyumu” 18 Kasım 2017 Cumartesi günü üniversitemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ortopedist - fizyoterapist işbirliğinin güçlenmesine olanak sağlayan sempozyumda, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nuray Alaca'nın da aralarında olduğu birçok konuşmacı sunumlar yaparak, bilgilerini katılımcılarla paylaştı. Sempozyum, katılımcıların da yer aldığı tartışmanın ardından sona erdi.

Haber Tarihi: 19/11/2017

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023