Üniversitemiz Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Erkin Arıbal Meme Görüntülemesi alanında yaptığı çalışmaları ile Otomatik Meme Ultrasonu (ABUS) GE Healthcare's ABUS Retrospective Araştırma Fonu Ödülü'ne layık görüldü. Prof. Dr. Arıbal, bu ödülü kazanan tek Türk bilim insanı.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Acıbadem Altunizade Hastanesi Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. M. Erkin Arıbal Meme Görüntülemesi alanında yaptığı çalışmaları ile Otomatik Meme Ultrasonu (ABUS) GE Healthcare's ABUS Retrospective Araştırma Fonu Ödülü'ne layık görüldü.

Prof. Dr. Arıbal, bu ödülü kazanan tek Türk bilim insanı.

Öğretim Üyemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz

Prof. Dr. M. Erkin Arıbal'ın özgeçmişi için tıklayın.

Son güncelleme tarihi: 13/01/2019