Dr. Öğr. Üyemiz Özgül Gök Think Global Forum 2018 “Yaşam Bilimleri” ödülüne layık görüldü

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök, Biyomalzeme alanında yaptığı çalışmalar ile 2018 yılı Think Global Forum “Yaşam Bilimleri” ödülüne layık görüldü.

Think Global Forum, forum katılımcıları, endüstri uzmanları, konuşmacılar ve Forum Yöneticileri dahil olmak üzere küresel bireylerin oluşturduğu bir topluluktur. Think Global Forum, Teknoloji, Seyahat, İmalat, Yaşam Bilimleri, Perakendecilik, e-Ticaret ve dünya genelinde artan sayıda sektör bağlamında deneyim ve düşünce liderliği sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Forumun her sene farklı dallarda verdiği ödüller, bu alanların bazılarındaki başarıları tanımanın ve bireyler, topluluklar, yeni başlayanlar (start-up), küçük ve orta ölçekli işletmeler, küresel markalar ve büyük ölçekli uluslararası kuruluşlar için küresel düşünme bilincini artırmanın bir yolu olarak görülmektedir.

Öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 01/04/2019

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023