Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Tanıl Kocagöz’ün yürütücüsü olduğu projeye TÜSEB desteği

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tanıl Kocagöz’ün yürütücüsü olduğu “Yenilikçi Örnek İşleme ve Kültür Sistemleri ile Tüberküloz Tanısı” başlıklı proje, TÜSEB Stratejik Sağlık Teknolojilerine Yönelik Ar-Ge Proje Çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Projede İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndan Uzm. Dr. Ahmet Balıkçı, İspanya Valencia Üniversitesi La Fe Hastanesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Ana Gil-Brusola ve Güney Afrika Kwazulu Üniversitesi Medikal Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Keeren Lutchminarain araştırmacı olarak yer aldı.

Öğretim üyemizi ve araştırma ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Tıp Fakültesine ait diğer haberlere ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 26/08/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023