Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Serap ARBAK International Federation Of Societies For Microscopy (IFSM) Yönetim Kurulu’na Türkiye’den seçilen ilk üye oldu

Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı öğretim üyemiz Prof. Dr. Serap ARBAK,  16 Eylül 2023 tarihinde Busan, Güney Kore'de gerçekleşen International Federation Of Societies For Microscopy (IFSM) Genel Kurul Toplantısı’nda, yönetim kurulu üyesi seçildi.

Toplamda 8 yıllık süreyle 2 dönem için seçilen öğretim üyemiz Prof. Dr. Arbak, 44 uluslararası üye derneğin yer aldığı, federasyonun yönetim kuruluna ülkemizden seçilen ilk kişidir.

Üniversitemizin uluslararası alanda tanınırlığına sunduğu bu büyük katkıdan dolayı öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 18/01/2024

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024