Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Perinur Bozaykut Eker International Society and Aging and Disease (ISOAD) Derneği’nin Türkiye lideri seçildi

The International Society on Aging and Disease (ISOAD), dünya çapında yaşlanma ve yaşlılığa bağlı hastalıklar ile ilişkili nitelikli bilimi hareketlenmek adına görev yapan 29 aktif üye ülkenin bulunduğu bir dernektir.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Perinur Bozaykut Eker’in liderliğinde Türkiye de yakın zamanda ISOAD üyesi olarak kabul edildi.

Bu ortaklıkla Türkiye de, ISOAD tarafından düzenlenen yaşlanma projeleri, alt komiteler, çalışma grupları, koordinasyon kurulları ve diğer danışma ve yürütme yapılarını oluşturma ve yönetme konusunda önceliğe sahip oldu.

Haber Tarihi: 15/03/2022

Son güncelleme tarihi: 20.12.2023