Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Melis Yavuz ve Prof. Dr. Filiz Onat’ın makalesi “Epilepsia” dergisinde yayınlandı

Öğretim Üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Melis Yavuz’un ilk isim olduğu ve tez çalışması ve Prof. Dr. Filiz Onat’ın sorumlu yazar ve çalışmanın yürütücüsü olduğu makale, etki faktörü 6.04 olan ‘’Epilepsia’’ dergisinde yayınlandı.

Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Melis Yavuz’un başlıca yazar olduğu tez çalışması ve Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Filiz Onat’ın sorumlu yazar ve çalışmanın yürütücüsü olduğu " Atipamezole, a specific α2A antagonist, suppresses spike-and-wave discharges and alters Ca2⁺ /calmodulin-dependent protein kinase II in the thalamus of genetic absence epilepsy rats” başlıklı makale etki faktörü 6.04 olan ‘’Epilepsia’’ dergisinde yayınlandı.

Makaleye ulaşmak için tıklayın.

Yavuz M, Aydın B, Çarçak N, Akman Ö, Raci Yananlı H, Onat F. Atipamezole, a specific α2A antagonist, suppresses spike-and-wave discharges and alters Ca2⁺ /calmodulin-dependent protein kinase II in the thalamus of genetic absence epilepsy rats.

Epilepsia. 2020 Oct 23. doi: 10.1111/epi.16728. Epub ahead of print. PMID: 33098125.

Haber Tarihi: 05/12/2020

Son güncelleme tarihi: 17.04.2024