Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Evren Kılınç’ın yürütücüsü olduğu projeye TÜBİTAK desteği

Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Evren Kılınç’ın yürütücü; Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı ve Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Zeynep Aslıhan Durer ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Engin Sağdilek’in araştırmacı oldukları “Sars Cov2 Spike Protein ve Alt Birimlerinin (S1, S2) Varlığında Hemostaz, Antikoagülan ve Antitrombotik İlaç Etkinliklerinin InVitro Olarak Araştırılması” başlıklı proje, TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyemizi ve araştırma ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 07/09/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023