Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Günseli Bayram Akçapınar’ın Araştırmacı Olduğu Proje Tübitak 1001 Programı Kapsamında Desteklendi

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Medikal Biyoteknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Günseli Bayram Akçapınar’ ın araştırmacı, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Romatoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Pamir Atagündüz'ün yürütücü, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Can Erzik'in araştırmacı olarak yer aldıkları “Ankilozan Spondilit'in Moleküler ve İmmün Patogenezinin İncelenmesi” başlıklı proje TÜBİTAK 1001 Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023