Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Can Timuçin’in yürütücüsü olduğu projeye TÜBİTAK desteği

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Can Timuçin’in yürütücüsü olduğu “İnsan Il18:Il18rα Kompleksini Hedefleyen Peptit-Tabanlı İnhibitor Keşfi” başlıklı proje, TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Projede Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Emel Timuçin ve İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Belkaya araştırmacı olarak yer aldı.

Öğretim üyemizi ve araştırma ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 25/07/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023