Üniversitemiz Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Merve Açıkel Elmas’ın ve Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Sinem Öktem Okullu’nun yürütücülüğünü yaptığı projeler TÜSEB A Grubu Acil AR-GE kapsamında desteklenmeye hak kazandı.
Öğretim üyelerimizi ve araştırma ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Projelerle ilgili detaylı bilgiler:

Proje Yürütücüsü: Dr. Öğretim Üyesi Merve Açıkel Elmas
Proje Adı: MSG ile İndüklenen Testis Hasarında Ferulik Asit’in Fertilite Üzerine Olası İyileştirici Etkisinin Biyokimyasal ve Morfolojik Yöntemlerle Araştırılması

Proje Yürütücüsü: Dr. Öğretim Üyesi Sinem Öktem Okullu
Proje Adı: H. pylori Dış Zar Virülans Faktörleri ile Piroptoz İlişkili NLRP3, ASC, Kaspaz-1, Gasdermin D, IL-1β ve IL-18’in Ülser ve Gastrit Patogenezindeki Rollerinin Belirlenmesi

Son güncelleme tarihi: 23/01/2023