Öğretim Üyelerimizin yürütücüsü olduğu projelere TÜSEB desteği

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Merve Açıkel Elmas’ın ve Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Sinem Öktem Okullu’nun yürütücülüğünü yaptığı projeler TÜSEB A Grubu Acil AR-GE kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi ve araştırma ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Projelerle ilgili detaylı bilgiler:

Proje Yürütücüsü: Dr. Öğretim Üyesi Merve Açıkel Elmas

Proje Adı: MSG ile İndüklenen Testis Hasarında Ferulik Asit’in Fertilite Üzerine Olası İyileştirici Etkisinin Biyokimyasal ve Morfolojik Yöntemlerle Araştırılması

Proje Yürütücüsü: Dr. Öğretim Üyesi Sinem Öktem Okullu

Proje Adı: H. pylori Dış Zar Virülans Faktörleri ile Piroptoz İlişkili NLRP3, ASC, Kaspaz-1, Gasdermin D, IL-1β ve IL-18’in Ülser ve Gastrit Patogenezindeki Rollerinin Belirlenmesi

Haber Tarihi: 23/01/2023

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023