Öğretim Üyelerimizin COST Başarıları – Aralık 2023

Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Aralık ayında da COST (Cooperation Europe in Science and Technology) Programı’nın aksiyonlarında yer aldı.

Öğretim üyelerimizin atandıkları aksiyonlar ve görevleri;

Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysel Özpınar, COST (Cooperation Europe in Science and Technology) Programı’nın "CA22114 - Maternal Perinatal Stress and Adverse Outcomes in the Offspring: Maximising infants´ development (TREASURE)" isimli aksiyonuna Çalışma Grubu (WG) üyesi olarak atanmıştır.

Image

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Çelik COST (Cooperation Europe in Science and Technology) Programı’nın “CA22114 - Maternal Perinatal Stress and Adverse Outcomes in the Offspring: Maximising infants´development (TREASURE)” isimli aksiyonuna Çalışma Grubu (WG) üyesi olarak atanmıştır.

Image

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bükem Tanören, COST (Cooperation Europe in Science and Technology) Programı’nın "CA22118" Radionuclide theragnostics for personalised medicine (RATIONALE) isimli aksiyonuna Çalışma Grubu (WG) üyesi olarak atanmıştır.

Image

Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Artvinli ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ceren Gülser İlikan Rasimoğlu, COST (Cooperation Europe in Science and Technology) Programı’nın “CA22159 – National, International and Transnational Histories of Healthcare, 1850-2000 (EuroHealthHist)” isimli aksiyonuna Yönetim Komitesi (MC) üyesi olarak atanmıştır.

Image

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgül Öztürk, COST (Cooperation Europe in Science and Technology) Programı’nın “CA21110 - Building an open European Network on OsteoArthritis research (NetwOArk)” isimli aksiyonuna Çalışma Grubu (WG) üyesi olarak atanmıştır.

Image

Yabancı Diller Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Volkan İnceçay, COST (Cooperation Europe in Science and Technology) Programı’nın "CA21114 - CLIL (Content-and-Language-Integrated-Learning) Network for Languages in Education: Towards bi- and multilingual disciplinary literacies" isimli aksiyonuna Çalışma Grubu (WG) üyesi  olarak atanmıştır.

Image

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Ahmet Can Küçükkurt COST (Cooperation Europe in Science and Technology) Programı’nın "CA22159-National, Internationaland Transnational Historiesof Healthcare, 1850-2000 (EuroHealthHist)"isimli aksiyonuna Çalışma Grubu (WG) üyesi olarak atanmıştır.

Image

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 29/12/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024