İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ebru Altıntaş’ın yürütücü, Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök ve Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Ekrem Kırımlı’nın araştırmacı olarak görev aldığı “Antiviral Ajan Yüklü Çözünür Mikroiğne Dizilerinin Geliştirilmesi ve Herpes Simplex Virüs Tip 1 Üzerindeki in vitro Antiviral Etkinliğin Değerlendirilmesi” başlıklı proje, TÜSEB 2022-B-01 B Grubu AR-GE Proje Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Son güncelleme tarihi: 04/08/2022