Öğretim üyelerimizin araştırmacı olduğu projeye TÜBİTAK desteği

Boğaziçi Üniversitesi'nin yönetici kuruluş olduğu, Sabancı Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Volkan Patoğlu'nun yürütücü, üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Güven’in ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hande Argunşah'ın araştırmacı olduğu "İnsan Fonksiyonunu Tehdit Eden Zorluklara Karşı Nöroteknolojik Çözümler Platformu" başlıklı proje TÜBİTAK 1004 - Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı kapsamında desteklendi.

Bu proje, Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Can Yücesoy'un yöneticiliğinde Bilkent Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve ASPİLSAN Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin de aralarında olduğu üniversite ve sanayi kuruluşlarının ortaklığında yürütülecektir.

Öğretim üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 10/07/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024