Öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Furtun Uçal’ın yürütücüsü olduğu proje TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında desteklendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Furtun Uçal’ın yürütücü, Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Aysel Özpınar ile Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Fatma Tokat’ın araştırmacı olarak yer aldıkları "Papiller Benzeri Nükleer Özellik Gösteren Noninvazif Foliküler Tiroid Neoplazmı (NIFTP) Vakalarının Metabolit Profillerinin MALDI Görüntüleme Kütle Spektrometresi Yöntemi ile Araştırılması" başlıklı proje TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında desteklendi.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Haber Tarihi: 08/01/2020

Son güncelleme tarihi: 04.04.2024