Öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Elif Keskinöz’ün yürütücüsü olduğu proje TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı kapsamında desteklendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Elif Keskinöz’ün yürütücü, Histoloji ve Endokrinoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Merve Açıkel Elmas’ın araştırmacı; Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. İsmail Hakkı Ulus, Histoloji ve Endokrinoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden, Prof. Dr. Serap Arbak ve Biyofizik Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Devrim Öz Arslan’ın danışman olarak yer aldıkları "Deneysel Alzheimer Hastalığı Modelinde Uridin Monofosfat (Ump), Kolin Ve Balık Yağı Takviyesinin Sinaptogenez Uzerindeki Etkileri" başlıklı proje TÜBİTAK 3501-Kariyer Geliştirme Programı kapsamında desteklendi.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Haber Tarihi: 08/01/2020

Son güncelleme tarihi: 17.04.2024