Öğretim Üyelerimiz European Proteomics Association (EuPA) Yürütme Komitesinde

Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aysel Özpınar, European Proteomics Association (EuPA) bünyesinde bulunan Yürütme Komiteleri’nden ‘Konferans ve İletişim Komitesi’ne 3 yıl boyunca görev yapmak üzere seçildi. Prof. Özpınar, geçmiş uluslararası ve başarı ile tamamlanan çeşitli kongre başkanlık ve organizasyon tecrübelerinden dolayı bu komiteye özellikle seçildi. Prof. Özpınar, önümüzdeki 3 yıl boyunca, EuPA kongrelerinin organizasyonunda EuPA Genel Konseyi ve Ulusal Proteomik dernekleri arasındaki koordinasyon, EuPA çalıştaylarının organizasyonu ve EuPA bülten ve dergileri dahil olmak üzere iletişim projelerinin koordinasyonunda görev alacak.Aynı şekilde, Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Uçal da, European Proteomics Association (EuPA) bünyesinde bulunan Yürütme Komiteleri’nden “EuPA Girişim” komitesine 3 yıl boyunca görev yapmak üzere seçildi. Dr. Öğr. Üyesi Uçal, bu komiteyle birlikte, çeşitli girişim faaliyetlerinin geliştirilmesi ve sürdürülmesi, proteomik ve sosyal bilim perspektiflerinin birlikte değerlendirilebilmesi adına yapılacak çalışmalarda görev alacak.Öğretim Üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023