Öğretim Üyelerimiz COST Aksiyonlarına çalışma grubu üyesi olarak atandı

Bilimsel ve teknik araştırma ve geliştirme konularında ülkelerin ulusal düzeyde gerçekleştirdikleri projeler arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla oluşturulmuş bir Avrupa araştırma programı olan COST (Cooperation Europe in Science and Technology) çerçevesinde gerçekleşen aksiyonlara, öğretim üyelerimiz çalışma grubu üyesi (WG) olarak atandı.Çalışma grubu üyesi olarak atanan öğretim üyelerimiz ve atandıkları aksiyonlar:Prof. Dr. Tanıl Kocagöz ve Prof. Dr. Ayşe Sesin KOCAGÖZ, Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı; CA21164 - "Towards an improvement in diagnostics and treatment strategies for TB control (ADVANCE-TB).     Prof. Dr. Halime Kenar ve Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü; CA21108 - European Network for Skin Engineering and Modeling (NETSKINMODELS).     Doç. Dr. Fabienne Dumoulin, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü ve Dr. Öğr. Üyesi Sinem Öktem Okullu, Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı; CA21145 - European Network for diagnosis and treatment of antibiotic-resistant bacterial infections (EURESTOP).     Doç. Dr. Emel Baloğlu, Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı; CA21130 - P2X receptors as a therapeutic opportunity (PRESTO).Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 27/04/2023

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023