Ana içeriğe atla

Öğretim Üyelerimiz COST Aksiyonlarına çalışma grubu üyesi olarak atandı

Bilimsel ve teknik araştırma ve geliştirme konularında ülkelerin ulusal düzeyde gerçekleştirdikleri projeler arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla oluşturulmuş bir Avrupa araştırma programı olan COST (Cooperation Europe in Science and Technology) çerçevesinde gerçekleşen aksiyonlara, öğretim üyelerimiz çalışma grubu üyesi (WG) olarak atandı.Çalışma grubu üyesi olarak atanan öğretim üyelerimiz ve atandıkları aksiyonlar:

Prof. Dr. Özgür Kurt, Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı; CA21164 - "Blastocystis in One Health (OneHealthBlastocystis).

Prof. Dr. Fatma Yeşim Işıl Ülman, Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı; CA21137 – Ethics in Dementia (EDEM) VE CA21139 – 3Rs concepts to improve the quality of biomedical science.

Dr. Öğr. Üyesi Nihan Ünübol Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı; CA21145 – European Network for diagnosis and treatment of antibiotic-resistant bacterial infections (EURESTOP).

Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Tokcaer Keskin, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü; CA20140 – CorEuStem: The European Network for Stem Cell Core Facilities (CorEuStem).

Dr. Öğr. Üyesi Merve Açıkel Elmas, Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı; CA20119 – European andrology network – research coordination, education and public awareness (ANDRONET).

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Seçkin, Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı; CA21131 – Enabling multilingual eye – tracking data collection for human and machine language processing research (MultiplEYE).

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 03/01/2023

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023