Öğretim Üyelerimiz 2021 yılının “En Etkili Bilim İnsanları” listesinde

Elsevier ve Stanford Üniversitesi’nden bilim insanlarının her yıl gerçekleştirdiği dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı liste bilimsel, teknik ve tıbbi içerik konusunda uzmanlaşmış Hollanda merkezli yayıncılık şirketi olan Elsevier tarafından yayımlandı.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Güralp Onur Ceyhan, Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Abdurrahman Coşkun, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Vasıf Nejat Hasırcı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetleri Programı’ndan Prof. Dr. Murat Mert Erkan 2021 yılının En Etkili Bilim İnsanları listesinde %2’lik dilimde yer aldı.Öğretim üyelerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Listeye ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 03/11/2022

Son güncelleme tarihi: 23.06.2023