Öğrencilerimiz Uluslararası İlaç Tasarım Kongresi’nde poster sunumları ile yer aldı

Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü öğrencilerimiz 15-17 Aralık 2022 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşen 8. Uluslararası İlaç Tasarım Kongresi’nde poster sunumları ile yer aldılar.

Tıp Fakültesi’nden 3. Sınıf öğrencilerimiz Mustafa Filik ve Enes Dursun "Yapı Tabanlı Patojenisite Tahmin Yöntemi" başlıklı posterleri, Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden Biyoistatistik ve Biyoinformatik Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Zeynep Kavalcı “Derin Ötektik Solventlerin Viskozitesinin Termostabil Enzim Yapısı ve Dinamiği Üzerindeki Etkisi" başlıklı posteri, Genom Çalışmaları Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Eylül Aydın “SARS-CoV-2 Genomunun Korunmuş Bölgeleri İçin Özel Olarak Tasarlanan Antisens Oligonükleotidlerin İn-Siliko Analizlerle Afinitelerinin Belirlenmesi” başlıklı posteri ile kongreye katılım sağladılar.

Haber Tarihi: 28/12/2022

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023