Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerimizden Meltem Gündoğdu ve Eda Şenses, Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından 19-20 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenen “Temel Yaşam Desteği Kursu”na katıldı.

Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitim; teorik ve uygulamalı olarak yapıldı. Eğitim sonunda kursa katılan iki öğrencimiz geçerlilik süresi beş yıl olan “Temel Yaşam Desteği/Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitici Eğitimi Başarı Belgesi” almaya hak kazandı. Öğrencilerimiz sertifikalarını 8 Nisan 2019 tarihinde Taksim Divan Otelde düzenlenen Türk Kalp Vakfı 31. Kalp Haftası açılış töreninde aldı.

Son güncelleme tarihi: 03/05/2019