Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen -gelenekselleşen- “Temel Yaşam Desteği ve Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitici Eğitimi” 21-22 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşti.

Eğitime Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerinden; Aslı Akdoğan ve Gül Sayıcı katıldı. Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitim; teorik ve uygulamalı olarak yaklaşık 27 saat sürdü. Eğitim sonunda Acıbadem Üniversiteli iki öğrenciye geçerlilik süresi beş yıl olan “Temel Yaşam Desteği/ Kardiyopulmoner Resüsitasyon Eğitici Eğitimi Başarı Belgesi” verildi.

Başarı belgesi almaya hak kazanan öğrenciler sertifikalarını 9 Nisan 2018 tarihinde Swissotel The Bosphorus Hotel’de düzenlenen Türk Kalp Vakfı 30. Kalp Haftası Açılış Töreni’nde aldılar.

Son güncelleme tarihi: 04/04/2019