Öğrencilerimiz, “Amerika’da Yüksek Lisans ve Çalışma Şartları” hakkında bilgi almak için Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunumuz ile bir araya geldi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübümüzün 25 Nisan 2021 tarihinde çevrim içi olarak düzenlediği “Amerika’da Yüksek Lisans ve Çalışma Şartları” başlıklı etkinliğe Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2018 yılı mezunumuz Fzt. Fatmanur Bal konuşmacı olarak katıldı.Mezuniyet sonrası akademik veya mesleki çalışma planlarını yurtdışında gerçekleştirmeyi planlayan öğrencilerin Amerika’da yüksek lisans ve çalışma şartları hakkında bilgi edinebilmeleri amacıyla düzenlenen etkinlikte Fzt. Bal, Amerika’da East Stroudsburg Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmanın ve fizyoterapist olarak çalışmanın şartları ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023