Üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin üniversite yaşamına kolay uyum sağlaması için düzenlenen Oryantasyon Programı, 19 Eylül 2017’de Kerem Aydınlar Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Oryantasyon Programı kapsamında öğrenciler, kampüs yaşamında bilinmesi gereken konular hakkında bilgilendirildi. İlgili idari birimlerden sorumlularının katılımıyla gerçekleşen programda, kütüphane kaynaklarının kullanımından not dökümünün talep edilmesine kadar farklı birçok konu konuşuldu. İki oturum olarak gerçekleşen program bu yıl mezunların katılımıyla renklendi. Mezunlar, öğrencilik dönemi ve mezuniyet sonrasındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Son güncelleme tarihi: 17/06/2019