Öğrenci Merkezli Eğitime Geçiş Süreci Çalıştayı ilk kez gerçekleşti

Öğrenci Merkezli Eğitime Geçiş Süreci Çalıştayı ilk kez 7 Haziran 2022 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

Üniversitemizde öğrenci merkezli eğitim kapsamında yapılan örnek çalışmaların tüm paydaşlarla paylaşılması, güçlü ve geliştirilmesi gereken yönlerin tartışılarak öğrenci merkezli eğitim süreçlerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen çalıştayın moderatörlüğünü Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) Müdürümüz Doç. Dr. Melike Şahiner yürüttü.Çalıştayın açılış ve kapanış konuşmalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zeynep Güven yaparken, “Öğrenci merkezli eğitim geçiş süreci nereden nereye ve neden buradayız?” başlıklı konuşması ile Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanımız Doç. Dr. Levent Altıntaş çalıştaya katkı sağladı.Çalıştayda panel konuşmacıları arasında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Baş, Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vesile Ünver, SHMYO Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı’ndan Öğr. Gör. Aytül Nurdan Yavuz Yılmaz, Eğitim Teknolojileri Uzmanı Ezgi Karatepe, Öğrenci Konsey Başkanı Ediz Gültekin yer aldı. Çalıştayda iyi uygulama örnekleri sunucuları ise Dr. Öğr. Üyesi Zekiye Kübra Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Akan, Dr. Öğr. Üyesi Dilara Bayram, Öğr. Gör. Hilal Yıldız Çelik, Öğr. Gör. Emrah Akkurt, Doç. Dr. Hande Yapışlar, Öğr. Gör. Fatma Pınar Elpen Karyemez, Öğr. Gör. Tuba Usseli, Öğr. Gör. Aytül Nurdan Yavuz Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Nihan Ünübol oldu.

İki oturum şeklinde gerçekleşen çalıştaya, akademisyenlerimiz, idari kadromuz ve öğrencilerimiz olmak üzere yaklaşık 140 kişi katılım sağladı.

Tüm haberlere ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 07/06/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023