Öğr. Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Uçal’ın yürütücü olduğu proje TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklendi

Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Uçal’ın yürütücü, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fatma Tokat, Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Taner Korkmaz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetleri Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Halil Kara’nın araştırmacı, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aysel Özpınar, Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ümit İnce ve Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cihan Uras’ın danışman olarak yer aldıkları “Pam50 Testi Sonucuna Göre Farklı Risk Grubunda Değerlendirilen Hormon Reseptörü Pozitif Meme Kanseri Dokularında Biyobelirteç Araştırması” başlıklı proje TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklendi.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 13/11/2020

Son güncelleme tarihi: 04.04.2024