Öğr. Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Merve Açıkel Elmas’ın yürütücü olduğu proje TÜBİTAK 1002-Hızlı Destek Programı kapsamında desteklendi

Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Merve Açıkel Elmas’ın yürütücü, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serap Arbak ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Bingöl Özakpınar’ın danışman olarak yer aldıkları "Monosodyum Glutamat ile Olusturulan Testis Hasarında Aposininin İyilestirici Etkisi" başlıklı proje TÜBİTAK 1002-Hızlı Destek Programı kapsamında desteklendi.

Bu proje kapsamında Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı’ndaki iki yüksek lisans öğrencisi de bursiyer olarak görev alacaktır.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 13/10/2020

Son güncelleme tarihi: 17.04.2024