Odyometri Programı’ndan Kariyer Günü Etkinliği

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri Programı tarafından, program öğrencilerinin, mezun olmuş öğrencilerin tecrübelerinden ilham alarak kariyer planlamasına destek olmak amacıyla 24 Aralık tarihinde 26 kişinin katılımıyla “Odyometri Kariyer Günü” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Üniversitemizin Odyometri Programı 2017 mezunlarından, Mimar Sinan Devlet Hastanesi’nde Odyolog olarak çalışmakta olan Ebra Nur Şen ve Isparta Kulak İşitme Cihazları Sahibi Betül Çil; 2018 mezunlarından Kocaeli Ezgi İşitme Cihazları Merkezi Sahibi Ezgi Yılmaztürk; 2021 mezunlarından Kocaeli Acıbadem Hastanesi’nde Odyometri Teknikeri olarak çalışan Şevval Sarıoğlu; 2022 mezunlarından Sonova İşitme Cihazları Merkezi’nde Odyometri Teknikeri olarak çalışan İkra Şiren ve Kocaeli İşitme Cihazları Merkezi’nde Mesul Müdür olan Batuhan Özcan, iş hayatında edindikleri tecrübelerini anlatarak öğrencilerimizi kariyer planlamalarında ulaşabilecekleri pozisyonlar ile bu pozisyonların zorlukları hakkında bilgilendirdiler.

Haber Tarihi: 02/01/2023

Son güncelleme tarihi: 27.03.2024