Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilaver Kaya’nın editörlüğünü yaptığı “Nörolojiye Giriş” kitabı öğrencilerin ve asistanların beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanmıştır.

Kitapta en temel nörolojik bilgilerin bir araya toplanması ve klinik uygulamada bu bilgilerin nasıl kullanılabileceğinin gösterilmesi hedeflenmiştir. Ayrıca kitapta nörolojide kullanılan tanı araçlarının neler olduğu, hangi durumlarda tanı araçlarına başvurulacağı, tetkiklerden neler beklenmesi gerektiği görsellerle anlatılmıştır.

Kitabın bölümleri, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından yazılmıştır.

Son güncelleme tarihi: 08/10/2019