Nebraska Üniversitesi Tıp Merkezi Sağlık Politikası Merkezi Ziyareti

Acıbadem Üniversitesi ve Nebraska Üniversitesi’nin sağlık politikaları merkezleri arasındaki işbirliği kapsamında gerçekleşen ziyarette; ortak eğitimler, değişim programları; proje, araştırma ve toplantı olasılıkları üzerinde görüşmeler gerçekleştirildi.Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Nebraska Üniversitesi Tıp Merkezi Sağlık Politikası Merkezi arasında 2017 yılında imzalanan akademik değişim ve işbirliği protokolü kapsamında yapılması planlanan çalışmaları yerinde görüşmek amacıyla Merkez Müdürü Doç. Dr. Haluk Özsarı ile Dr. Göksenin Aktulay, 16-20 Nisan 2018 tarihlerinde söz konusu merkeze bir ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaret sırasında üniversitenin Omaha Kampüsü’nde Halk Sağlığı Okulu Dekanı Dr. Ali S. Khan ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Christine Arcari, Sağlık Politikaları Merkezi yöneticileri Doç. Dr. Fernando Wilson ve Dr. Öğr. Üyesi Nizar Wehbi, Tıp Fakültesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Jane Meza, akademisyenler Prof. Dr. Li-Wu Chen, Doç. Dr. Dave Palm, Marsha Morien, ve Keith Hansen; Lincoln Kampüsü’nde Uluslararası Programlar Direktörü Bruce Grogan, İşletme Fakültesi Dekanı Kathy Farrell, İşletme Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Özgür Araz, Uluslararası Programlar Başkan Yardımcısı Steven Duke ve Uluslararası Dil Programları Direktörü Sarah Osborn ile ortak eğitimler, değişim programları; proje, araştırma ve toplantı olasılıkları üzerinde görüşmeler geçekleştirildi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023