Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Bükem Tanören’in yürütücüsü olduğu projeye TÜSEB desteği

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Temel Bilimler Bölümü Başkanı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Bükem Tanören’in yürütücü, Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Zühtü Tanıl Kocagöz’ün danışman ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Temel Bilimler Bölümü Öğretim Üyemiz Doç Dr. Kadriye Kızılbey’in ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök’ün araştırmacı olarak yer aldığı “Farklı Kuantum Noktalarının Standart Mikroorganizma Suşu ve Laboratuvar Koleksiyon Suşlarında Antimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması ve Suşların Floresan Mikroskopisi ile Görüntülenmesi” başlıklı proje TÜSEB B Grubu Ar-Ge Proje Çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Proje ekibinde yer alan öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 28/03/2024

Son güncelleme tarihi: 28.03.2024