Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerimizin Projesine TÜSEB Desteği

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Temel Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bükem Tanören’in yürütücü ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgül Gök’ün araştırmacı olduğu “TTR Geni Hedefli Nanoparçacıkların Oluşturulması ve Nanoparçacıkların Transtiretin Proteini Üretimi ile Hücre Canlılığına Etkisinin Araştırılmasıyla Hücre Lokalizasyonunun Konfokal Mikroskopla Gözlemlenmesi” başlıklı proje, TÜSEB A Grubu Acil Ar-Ge Proje Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim üyemizi ve araştırma ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 02/05/2023

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023