Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Lisans Programı (İngilizce) Akredite Oldu

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Lisans Programı (İngilizce), Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından 30.09.2025 tarihine kadar geçerli olmak üzere 2 yıl süreyle akredite edildi. MÜDEK, European Network for Accreditation of Engineering Education (ENAEE) tam üyesidir ve International Engineering Alliance (IEA) çatısı altında çok taraflı bir akreditasyon tanıma anlaşması olan Washington Accord'un tam üye imzacısıdır.

Biyomedikal Mühendisliği Lisans Eğitiminin Akreditasyon Süreci için Yükseköğretim Kurul Başkanlığı tarafından yetkilendirmiş olan MÜDEK’in akreditasyon belgesi; Biyomedikal Mühendisliği Lisans Programımızın ulusal ve evrensel ölçütler uyarınca beklenen amaçları gerçekleştirebilmesi için gerekli olan başarı ve kalite standartlarını karşıladığını göstermektedir.

Haber Tarihi: 26/07/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024