Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 2022 Mezuniyet Töreni

Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü ile Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Mezuniyet Töreni 30 Haziran 2022 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ata Akın, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Eda Tahir Turanlı ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin’in açılış konuşmaları ile başlayan törende, Tıp Mühendisliği Bölümü birincisi Berfin Çalkap ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü birincisi Duygu Naz Kutlu bölümlerini temsilen konuşmalarını yaptı.

Törende, bölümlerinde ilk üç dereceye giren mezunlarımıza başarı beratları Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından takdim edildi.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ata Akın, Tıp Mühendisliği Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Özge Can ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Eda Tahir Turanlı tüm mezunlarımıza temsili diplomalarını teslim etti. Ardından meslek antlarının okunması ve kep atma ile tören tamamlandı.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesine ait diğer haberlere ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 05/07/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023