Mühendislik Kulübü Çözümde Farkındalık Konferansı Gerçekleşti

Üniversitemiz Mühendislik Kulübü’nün düzenlediği Çözümde Farkındalık etkinliği kapsamında “Güncel Yaklaşımlar” başlıklı konferans Üniversitemiz Nadir Hastalıklar ve Yetim İlaçlar Uygulama ve Araştırma Merkezi (ACURARE) Müdürü aynı zamanda da Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Özbek’in moderatörlüğünde 27 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşti.Konferansta, Demiroğlu Bilim Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihan Hande Akçakaya, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Metin Sabancı Özel Eğitim Okulları Fizyoterapisti Uzm. Fzt. Ebru Özker ve Metin Sabancı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Fzt. Turgay Arık konuşmalarını yaparak bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Haber Tarihi: 28/02/2022

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023