Moleküler ve Translasyonel Biyotıp Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Erdoğan Oğuzhan Akyıldız FEBS OpenBio Poster Ödülü'nü kazandı

Fen Bilimleri Enstitüsü Moleküler ve Translasyonel Biyotıp Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Erdoğan Oğuzhan Akyıldız, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Perinur Bozaykut Eker'in danışmanlığında "Kapsamlı Transkriptomiks Bazlı Analiz ile Hücresel Yaşlanmayı Hedefleyen Özgün İlaçların Tanımlanması ve Doğrulanması" başlıklı çalışma ile 26-30 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyokimya Kongresi'nde poster sunumu yaptı. Öğrencimiz Akyıldız, 105 poster arasından sadece 1 postere verilen ve uluslararası bir ödül olan "FEBS OpenBio Poster Ödülü"nü kazandı.

Araştırmacımızı ve danışman hocasını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 03/11/2022

Son güncelleme tarihi: 23.06.2023